Jäsensivujen sisältö on tarkoitettu vain Filipino-adoptioperheet ry:n rekisteröityneille jäsenille. Näiltä sivuilta löytyvät mm. keskustelupalsta, kuvagalleria ja jäsentietojen ylläpitosivu. Jäsensivut-valikon koko sisältö näkyy vasta kun kirjaudut sisään sivustolle.

Keskustelupalstan säännöt

  1. Keskustelupalsta on tarkoitettu perheille, jotka ovat adoptoineet, adoptoimassa Filippiineiltä tai pohtimassa Filippiinejä kohdemaaksi. Palstan jäsenyys edellyttää yhdistyksen jäsenmaksun suorittamista.
  2. Mikäli perhe päätyy adoptoimaan toisesta maasta Filippiinien sijaan, he ilmoittavat siitä palstalla ja eroavat jäsenyydestä.
  3. Palstalla esiinnytään omalla etu- ja sukunimellä. Muut jäsenten tiedot ovat palstan ylläpitäjien tiedossa.
  4. Palstalle liittyvä sitoutuu täyttämään käyttäjätiedot ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Käyttäjätiedoissa mainitaan nimien lisäksi perheen muut jäsenet, asuinalue ja oma adoptiotilanne.
  5. Palstalle liittyvä sitoutuu esittelemään itsensä viestillä kahden viikon kuluessa palstalle liittymisestä.
  6. Palstan jäsenyys päättyy automaattisesti, mikäli jäsen ei ole kirjoittautunut palstalle kolmeen kuukauteen. Palstan jäsenyys on mahdollista palauttaa jäsenen sitä halutessa.
  7. Palstan keskustelu on ehdottoman luottamuksellista. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, ettei kukaan kerro kenellekään palstan ulkopuoliselle asioita, joita on palstalta lukenut. Palstan ulkopuolisia tahoja ovat myös adoptiopalvelun tarjoajat, sosiaalityöntekijät jne, vaikka he tietävätkin paljon palstalla esille tulevista asioista.
  8. Palstan editin tehtäviä hoitava jäsen voi poistaa jäsenen, joka ei noudata esittäytymisvelvoitetta määräajassa.
  9. Filippiini-adoptioperheiden hallitus voi poistaa jäsenen, jonka käyttäytyminen palstalla aiheuttaa häiriötä tai epäluottamusta.

Näillä edellytyksillä palsta voi jatkossa toimia niin kuin se on tähänkin asti toiminut: vertaisryhmänä, luottamuksellisena foorumina, jossa tunnemme toisemme riittävällä tasolla.

 

ALKUUN